MISSIÓ, VALORS I VISIÓ

El C.E. VALLDEMIA-MARISTES està basat

en un valor bàsic: Som una FAMÍLIA.

El Club Esportiu Valldemia Maristes va més enllà de les seves disciplines i pretén que els alumnes de l'escola i altres nens i nenes d'altres escoles puguin formar-se de manera integral en diferents esports com el bàsquet, el futbol, el patinatge, etc. Tot aquells que hi participem de manera activa ens hem de sentir una gran família i que ens comportem com a tal mitjançant uns valors fonamentals:

MISSIÓ

El Club esportiu Valldemia-Maristes ens plantegem uns objectius generals que són la nostra missió com a club-família:

1. Desenvolupar els integrants del club Esportiu Valldemia-Maristes com a esportistes i com a persones prioritzant el treball en equip per sobre de l'individual.

2. Identificar-se amb els valors maristes que representa el nostre escut.

VISIÓ

La visió del Club Esportiu Valldemia-Maristes és allò a què com a entitat:

1. Oferir a les famílies una educació integral dels nostres jugadors/es amb els recursos humans i materials disponibles.

2. Dissenyar blocs humans(grups/equips) que perdurin en el temps units per un mateix objectiu i el mateix sentit de pertinença.

3. Ser un Club Esportiu referent a Mataró incrementant el nombre i reconeixement dels nostres equips, desenvolupant-ne els seus integrants com a esportistes i com a persones.

VALORS

1. Fer de l'esport un mitjà de cohesió social que ens porti a aconseguir èxits grupals defugint de les individualitats."NO INTENTIS SER EL MILLOR DE L'EQUIP, INTENTA QUE EL TEU EQUIP SIGUI EL MILLOR"

2. Volem que els jugadors/es, els pares/mares i entrenadors/es de l'entitat tinguin un sentit de PERTINENÇA; que se sentin acollits, escoltats i importants en tots els seus àmbits i que portin el nom de Valldemia-Maristes amb orgull. Tots formem part d'aquest Club i entre tots aconseguirem fer-lo més gran.

3. Com a gran família necessitem AJUDAR-NOS els uns als altres des de les diferents disciplines. Junts serem més forts i el Club Esportiu Valldemia-Maristes necessita de la generositat de tots.

4. RESPECTE I CONFIANÇA envers tots els agents implicats: els nostres jugadors/es, els equips rivals, els entrenadors/es, delegats/es d'equip i els àrbitres.

5. Cal treballar amb HUMILITAT i ser conscient del treball que realitzem i sentir-se orgullosos de tot allò que fem. Les nostres ganes de treballar i de millorar han d'estar per sobre dels RESULTATS.