EL CLUB

El CLUB ESPORTIU VALLDEMIA MARISTES es va fundar l'any 1911 i és un dels Club Esportiu més antic de Mataró. A part de ser la primera escola en afegir l'EDUCACIÓ FÍSICA com a una assignatura a impartir als seus alumnes, també va implantar, en els seus inicis, els primers equips de futbol, el Valldemia F.C, i també equips de hoquei.

Des dels inicis l'escola ha apostat per l'esport com una eina bàsica per a l'educació integral dels seus alumnes i fruit d'això, al llarg de la seva història el Club ha anat consolidant-se dins l'esport mataroní i arribant a ésser uns dels clubs referents de la ciutat assolint èxits en esports com el futbol o el bàsquet.

Amb el pas del temps l'escola actualment té dues seccions: la secció de bàsquet i la secció de patinatge d'on gran part d'alumnes de la pròpia escola poden aprendre a jugar, aprendre valors i competir amb els millors equips de la comarca i, fins a tot, a nivell de tot Catalunya. Enguany s'ha endegat amb una activitat extraescolar de Futbol Sala a nivell de Infantil.