PATINATGE

La secció de patinatge del CLUB ESPORTIU VALLDEMIA és realment jove. Amb dos anys de vida aquesta secció ha tingut una gran acceptació entre un gran nombre de nens i nenes de l'escola i de fora.

Amb el patinatge podem desenvolupar en els nostres alumnes aspectes com la coordinació general i específica, l'equilibri o la potència, a banda de qüestions tan importants com la seguretat(confiança en un mateix) i el respecte per l'entorn. Tot això mitjançant circuits i jocs que ens faciliten l'aprenentatge de la tècnica de l'esport i l'execució de figures de diferents dificultats.


La coordinació de la secció està en mans de RAQUEL ALBALADEJO, estudiant de Psicologia a la UB, amb el títol de monitora de patinatge impartit el 2011 per la Federació Catalana de Patinatge. Ha estat coordinadora de patinatge al CEIP Antonio Machado(Mataró), CEIP Torre Llauder (Mataró) i l'escola Mare de Déu de Lourdes(Mataró). 

Actualment al Club Esportiu Valldemia està realitzant una gran tasca educativa amb els nens i nenes des de P3 fins a ESO on ha destacat pel seu caràcter emprenedor i de proximitat amb els seus alumnes.