El MINI 2005 4t Classificat en els Campionat de Barcelona

28 de maig 2017, 12:39 publicada per Club Esportiu Valldemia

El Mini "A" masculí del C.E. VALLDEMIA-MARISTES ha jugat aquest cap de setmana a Manresa la FASE FINAL DEL CAMPIONAT DE BARCELONA organitzat per la FCBQ on s'enfrontaven els millors 8 equips. El CE Valldemia Maristes partia com a 4t de grup i jugava el seu primer partit envers el CB Cornellà,primer classificat de l'altre grup. Malgrat ésser una de les ventafocs l'equip format per íntegrament 9 alumnes de l'escola va aconseguir guanyar el primer partit d'1 punt(67-68) tot i arribar a guanyar per 20 punts classificant-se per la semifinal de Barcelona contra el Sant Josep de Badalona amb qui va perdre només de 12 punts de diferència(76-88) en un gran partit d'ambdós equips.
En la final de consolació pel 3r i 4t lloc l'equip col·legial va acabar cedint per 6 punts davant l'equip local, el CB Manresa(75-81). És la primera vegada que un equip format íntegrament amb alumnes de la mateixa escola assoleix aquest nivell. Així doncs, Valldemia es consolida com un dels millors Clubs amb una gran base on la importància de la formació és una eina vital en la seva tasca educativa esportiva.

EL NOU "SITE" DEL CLUB JA ESTÀ ACTIU

5 d’abr. 2017, 3:55 publicada per Club Esportiu Valldemia

A partir d'aquesta semana ja està actiu el nou "sites" del CLUB ESPORTIU VALLDEMIA-MARISTES on podreu trobar tota la información necessària de les diferents seccions del Club. estar en contacte amb tots vosaltres ens facilitarà molt la proximitat entre el Club i els pares/mares/jugadors/es.
Encara hi ha alguna secció en fase de "construcció" però esperem tenir-ho tot enllestit el més aviat possible.

BENVINGUTS !

SETMANA DE DESCANS A PROMOCIÓ

21 de febr. 2017, 9:17 publicada per Club Esportiu ValldemiaAquesta setmana, coincidint amb la celebració de Carnestoltes, els equips de Promoció descansen. Recordeu que es Festa Escolar i que dilluns proper hi haurà festa escolar i, per tant, estarà tancat el pavelló i no hi haurà entrenaments.

L'EXHIBICIÓ DE PATINATGE, un èxit

7 de febr. 2017, 1:04 publicada per Club Esportiu Valldemia   [ actualitzat el 7 de febr. 2017, 10:05 ]


Una cinquantena de participants van tenir lloc en l'exhibició de patinatge que es va portar a terme el diumenge 5 de febrer en motiu de les FESTES DE LA LLUM. Les grades del pavelló estaven força plenes per veure els circuits i els balls preparats per la nostra coordinadora Raquel. Va ser un èxit total que va agradar a pares i mares i les nenes van guadir del seu dia exhibint-se davant de més d'un centenar de persones. Molt bé noies ! 

El 2ball FAMILY, Tot un èxit !

7 de febr. 2017, 0:56 publicada per Club Esportiu Valldemia

El passat diumenge es va portar a terme una edició del 2BALL FAMILY, un joc de tir per parelles entre un pare o una mare i el seu fill/a.

Unes 25 parelles es van inscriure per a jugar aquesta competició. El nivell va ser molt elevat. Es van fer diferents categories: P5, 1r i 2n, 3r, 4t i 5è de primària. Alguns pares i mares van poder demostrar que tot i que han passat els anys, la mecànica de tir encara la tenen i ens van sorprendre realitzant veritables exhibicions de tir.

 
Ara bé, el millor va ser el fet de compartir amb els seus fills i filles aquests moments divertits i gaudint de l'esport que ens agrada, el bàsquet !

VENIU A GAUDIR DEL DIA DE LES FAMÍLIES !

24 de gen. 2017, 9:45 publicada per Club Esportiu Valldemia   [ actualitzat el 2 de febr. 2017, 9:38 ]

El proper diumenge 5 de febrer de 2017 tindrà lloc el "dia de les famílies" en motiu de les FESTES DE LA LLUM(les festes de l'escola). Com cada any, el club vol que tants els nens i nenes com els pares i mares siguin els protagonistes d'aquesta diada. Per aquest motiu el Club organitza, amb col·laboració amb l'AMPA de l'escola, activitats esportives al llarg del matí que segur ens faran gaudir a tots plegats.
Així doncs, aquí teniu uns llista de les activitats que es portaran a terme aquest matí:

Al pavelló:
9:30 a 10:45 hores         EXHIBICIÓ DE PATINATGE.

11:00 a 12:00 hores       COMPETICIÓ DE 2BALL: PARE/MARE i FILL/A.

12:00 a 13:15 hores        PARTIT DE PARES I MARES DE L'ESCOLA.

(Si us voleu inscriure al 2ball envieu un mail al correu electrònic:  cevalldemia@maristesvalldemia.com dient els noms dels participants i la categoria del vostre fill/a).

Exterior:
Partit amistós d'escola de futbol(per concretar)

1-6 of 6